Principal Smartphone-Uri Cum să vă anulați abonamentul Netflix [martie 2020]

Cum să vă anulați abonamentul Netflix [martie 2020]



Dacă doriți să aflați cum să anulați abonamentul Netflix, vă aflați în locul potrivit. Acest tutorial vă va arăta cum să o faceți în browserul dvs., în aplicația Android sau iOS și în dispozitivele de streaming, cum ar fi Amazon Firestick și Roku.

Cum să vă anulați abonamentul Netflix [martie 2020]

Se pare că Netflix este conștient de natura vizionării TV și simplifică abonarea și anularea. Se menționează chiar pe pagina de pornire că vă puteți abona pentru o lună, puteți anula și reveni oricând doriți. Onestitatea este prea rară.

cum să salvați videoclipul Instagram al cuiva

Metode de plată Netflix

Când anulați abonamentul, este important să înțelegeți cum sunteți facturat. În funcție de locul în care v-ați înscris la serviciu, va trebui să mergeți pentru a anula abonamentul.



Începând cu luna mai 2018, utilizatorii nu se mai pot înscrie pentru a plăti Netflix cu Google Play. Dacă plătiți Netflix prin Google, va trebui să vă anulați abonamentul în Magazinul Google Play. Urmați acești pași:

  1. Accesați play.google.com/store/account
  2. Faceți clic pe Abonamentele mele și selectați Netflix
  3. Selectați Anulare abonament
  4. Faceți clic pe Confirmare și asigurați-vă că vă verificați e-mailul pentru confirmare

Utilizatorii iTunes pot plăti în continuare abonamentul Netflix. Vă puteți anula abonamentul utilizând iPhone, iPad sau iTunes pe computer.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru anularea abonamentului, verificați: Anulați un abonament prin iOS sau iTunes.

În cele din urmă, vă puteți configura contul utilizând un card de debit / credit sau PayPal. Dacă ați utilizat această metodă, urmați pașii de mai jos.

Când să vă anulați abonamentul

Este important să înțelegeți cum facturează Netflix metoda dvs. de plată. Când vă înscrieți pentru prima dată la servici, facturarea dvs. începe în aceeași zi și se reînnoiește în fiecare lună la acea dată.

Această dată de facturare nu se modifică decât dacă contul dvs. este posibil

celulat mai mult de zece luni. Pentru a evita facturarea pentru încă o lună, anulați abonamentul oricând înainte de data reînnoirii. Veți continua să vă bucurați de acest serviciu până la încheierea ciclului de facturare.

Anulați abonamentul Netflix în browserul dvs.

Anularea Netflix în browser este cel mai simplu mod de a face acest lucru. Vizitați Netflix Pagina contului în browserul dvs. și urmați acești pași:

  1. Navigați la Pagina de pornire Netflix și conectați-vă cu contul de administrator.
  2. Navigați la contul dvs. În funcție de câte profiluri aveți, poate fi necesar să faceți clic pe numele dvs. înainte de a face clic pe Contul dvs.
  3. Selectați Anulați calitatea de membru.
  4. Selectați Finalizați anularea.

Dacă utilizați Netflix pe Android sau iOS, procesul este ușor diferit.

Anulați abonamentul Netflix pe Android

Dacă utilizați un dispozitiv Android pentru a consuma conținut Netflix, puteți utiliza metoda browserului sau o puteți face prin intermediul aplicației. Depinde în totalitate de tine.

http www facebook com site-ul complet
  1. Deschideți aplicația Netflix pe dispozitivul dvs. Android.
  2. Glisați spre stânga pentru a deschide meniul și derulați în jos la Cont.
  3. Selectați Cont și calitate de membru și facturare.
  4. Selectați Anulați calitatea de membru și confirmați în ecranul următor.

Aceleași reguli se aplică cu aplicația ca și cu browserul. Dacă parcurgeți o lună, puteți vizualiza emisiunile dvs. până la sfârșitul perioadei de facturare. Apoi pierdeți accesul până când vă abonați încă o dată.

Cum să vă anulați abonamentul Netflix

Anulați abonamentul Netflix pe iOS

Dacă accesați Netflix pe iPhone sau iPad, procesul este foarte asemănător cu metoda Android.

  1. Accesați aplicația Netflix de pe telefon sau tabletă și conectați-vă.
  2. Selectați butonul meniu din partea stângă sus a ecranului aplicației.
  3. Derulați la Cont și selectați Abonament și facturare.
  4. Selectați Anulați calitatea de membru și confirmați în ecranul următor, unde vedeți Finalizarea anulării.

Aceleași reguli se aplică și aici. Accesați până la sfârșitul perioadei de facturare, apoi nu mai aveți acces până nu vă abonați din nou.

După dezabonare, nu veți mai putea accesa aplicația așa cum ați făcut-o. Netflix vă va păstra istoricul de vizionare, recomandările, evaluările și coada DVD timp de zece luni după anulare. Dacă decideți să vă abonați din nou la o dată ulterioară, puteți lua locul unde ați rămas.

Anulați Netflix pe dispozitivele de streaming

Aplicația Netflix pentru Amazon Firesticks, Rokus și sistemele de jocuri sunt similare. Dacă utilizați aplicația pe unul dintre aceste dispozitive, urmați acești pași:

  1. Din aplicația Netflix; Selectați Profilul (cel mai mult acest lucru va fi în colțul din dreapta sus)
  2. Selectați Cont
  3. Selectați calitatea de membru și facturare
  4. Faceți clic pe opțiunea Anulați calitatea de membru
  5. În cele din urmă, selectați Finalizați anularea

Dacă nu vă puteți anula abonamentul

Utilizatorii au raportat că au dat clic pe opțiunea Anulare abonament și nu funcționează. Pot exista câteva motive pentru aceasta:

pokemon merge cum să obțineți pokemon rar
  1. Nu sunteți conectat la contul potrivit. Verificați adresa de e-mail și parola.
  2. Sunteți facturat prin intermediul unei companii terțe, cum ar fi Apple, Google sau chiar furnizorul dvs. de cablu, în unele cazuri.
  3. Dacă ați anulat și ați fost încă taxat, verificați data de facturare. În funcție de data pe care ați anulat-o; este posibil ca noua lună să fi început deja.

Dacă toate acestea verifică, va trebui să contactați Suport Netflix.

Abonați-vă din nou la Netflix

Așa cum v-ați aștepta, Netflix vă facilitează abonarea încă o dată. Ei își doresc banii la urma urmei și cu o mulțime de programe originale și noi adăugate tot timpul, probabil că veți fi tentați înapoi la un moment dat sau altul.

  1. Navigați la Pagina de pornire Netflix și conectați-vă cu contul dvs. de administrator.
  2. Navigați la contul dvs.
  3. Selectați Reporniți calitatea de membru și confirmați detaliile plății.

Asta este.

Dacă contul dvs. a fost în limita respectivă de zece luni și nu a fost pus la inactivitate, data de facturare va rămâne așa cum a fost. Dacă contul dvs. a devenit inactiv, data de facturare se va schimba la orice dată ați repornit abonamentul.

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Cum se dezactivează predicția paginii în Microsoft Edge
Cum se dezactivează predicția paginii în Microsoft Edge
Microsoft Edge vine cu o serie de funcții pentru a spori încărcarea site-ului folosind tehnica de predicție a paginii, care vă poate afecta confidențialitatea.
Recenzie HTC U12 Plus: Simțiți presiunea
Recenzie HTC U12 Plus: Simțiți presiunea
HTC U12 + s-ar putea să fie cel mai slab smartphone al anului. Sosește la sfârșitul unei lungi ploaie de anunțuri emblematice și fără fanfara, strălucirea sau strălucirea multor rivali. Dar
Cum se șterge memoria cache și cookie-urile din Firefox
Cum se șterge memoria cache și cookie-urile din Firefox
Dacă unele pagini web au un comportament neașteptat, puteți încerca să ștergeți memoria cache și cookie-urile din Firefox. Iată cum se poate face.
Schimbați rata de reîmprospătare a afișajului în Windows 10
Schimbați rata de reîmprospătare a afișajului în Windows 10
În acest articol, vom examina două metode pe care le puteți utiliza pentru a modifica rata de reîmprospătare a ecranului în Windows 10, utilizând GUI și cu un instrument de linie de comandă.
Ghid de reproducere Axie Infinity
Ghid de reproducere Axie Infinity
Breeding Axies este un aspect semnificativ al Axie Infinity, iar aceste creaturi digitale pot atinge prețuri de până la un milion de dolari. Crescătorii de păsări știu să combine trăsăturile și să producă descendenți valoroși, iar reproducerea Axie este similară. Totuși, tu
iPhone 7 vs iPhone 6s: Ar trebui să faceți upgrade la cel mai recent telefon Apple?
iPhone 7 vs iPhone 6s: Ar trebui să faceți upgrade la cel mai recent telefon Apple?
Dacă ai un iPhone 6s, probabil că te uiți deja la iPhone 7 cu interes - și de ce nu? Este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase telefoane de pe piață astăzi și, deși arată similar
Resetați Windows Hello în Windows 10
Resetați Windows Hello în Windows 10
Cum să resetați Windows Hello în Windows 10 Windows Hello este o caracteristică de securitate suplimentară disponibilă în Windows 10 și Windows 8.1 pentru a vă proteja contul de utilizator și toate datele sensibile din interior. Când este activat, acesta poate fi introdus în locul parolei. Dacă nu mai puteți configura Windows Hello, de ex. a schimba