Principal Servicii De Streaming Cum să ștergeți Istoricul căutărilor în Google Foto

Cum să ștergeți Istoricul căutărilor în Google Foto



Google Photos nu este doar un loc convenabil pentru stocarea și organizarea fotografiilor, ci este și un mod de a partaja și de a interacționa cu alți utilizatori.

Uneori s-ar putea să dai peste o imagine nedorită care să rămână în istoria ta. Când se întâmplă acest lucru, cel mai bine este să îl eliminați pentru a preveni apariția oricărei situații neplăcute, cum ar fi explicarea de ce aveți o anumită imagine în istoricul Google Foto.

În acest caz, cel mai bine este să ștergeți istoricul și să eliminați fotografia din jurnalul de activitate. Acest articol va explica cum să o faceți.

Ștergeți toată activitatea Google

Cel mai simplu și mai sigur mod de a șterge istoricul căutărilor dvs. Google Foto este să ștergeți activitatea contului dvs. Google pentru o anumită perioadă. Cu toate acestea, această metodă va elimina tot ceea ce ați făcut pe orice produs Google.

Aceasta înseamnă că toate videoclipurile pe care le-ați căutat pe YouTube, toate imaginile Google, locațiile Google Maps și alte lucruri care sunt conectate în prezent în contul dvs. Google vor dispărea.

Prin urmare, asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a tot ceea ce aveți nevoie înainte de a continua. Sau alegeți un timp scurt care nu va avea un impact prea mare asupra celorlalte activități ale dvs. De exemplu, dacă alegeți să ștergeți doar o oră de istoric (unde ați interacționat cu acea anumită imagine Google), veți salva probabil majoritatea datelor importante.

Pentru a șterge toată activitatea contului dvs. Google, urmați acești pași:

  1. Accesați Google Activitatea mea pagină din browserul dvs.
  2. Conectați-vă cu acreditările contului dvs. Asigurați-vă că utilizați contul Google de la care ați interacționat cu imaginea.
  3. Faceți clic pe pictograma „mai multe” (trei puncte verticale) de lângă bara de căutare.
  4. Selectați „Ștergeți activitatea după” din meniul derulant.
  5. Alegeți perioada dorită din opțiunile din stânga.

Alegerea opțiunii „Tot timpul” va șterge toate elementele cu care ați interacționat vreodată prin intermediul aplicațiilor conectate la contul dvs. Google. Este mai sigur să alegeți „Ultima oră” dacă ați interacționat cu fotografia în acel moment sau o perioadă „Interval personalizat”. Cu toate acestea, această opțiune vă va permite doar să alegeți o perioadă de zile. Nu puteți alege o perioadă orară.

După ce alegeți o perioadă, confirmați alegerea și imaginea va dispărea din istorie.

Ștergerea activității individuale

Dacă știți momentul exact al interacțiunii dvs. cu imaginea Google nedorită, puteți șterge această interacțiune din jurnalul de activitate.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să accesați pagina Activitatea mea a Google și să găsiți acel element din fluxul de pe ecranul de pornire. De asemenea, puteți căuta elementul tastând un cuvânt cheie sau o dată.

După ce faceți acest lucru, faceți clic pe pictograma „mai mult” (trei puncte orizontale) de lângă acea interacțiune și faceți clic pe „Ștergeți”.

Ștergeți memoria cache și stocarea din aplicația Android

Dacă aveți un Android, puteți șterge stocarea și memoria cache din setările aplicației. Aceasta va elimina istoricul aplicației. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmați acești pași:

mutați conturile Google Authenticator pe un telefon nou
  1. Accesați aplicația „Setări” a dispozitivului.
  2. Deschideți meniul „Aplicații”. De asemenea, poate fi listat ca „Informații despre aplicație” sau „Aplicații”.
  3. Derulați lista până găsiți „Fotografii”.
  4. Introduceți „Fotografii” pentru a intra în ecranul de informații.
  5. Alegeți meniul „Stocare” din secțiunea „Utilizare”.
  6. Atingeți „Ștergeți datele” sau „Gestionați spațiul” pentru a șterge datele.
  7. Atingeți „Ștergeți memoria cache”.

Aceasta va șterge întregul istoric al aplicației dvs. Notă: va trebui să vă conectați din nou la aplicația „Fotografii” după ce efectuați această metodă. Prin urmare, asigurați-vă că aveți toate acreditările la dispoziție înainte de a continua.

Ce este bine la această metodă este că veți șterge doar istoricul aplicației Foto. Spre deosebire de metoda menționată anterior, toate celelalte activități Google vor rămâne intacte. Pe de altă parte, va elimina întregul istoric al aplicației de pe telefon și nu există nicio modalitate de a-l limita doar la o anumită perioadă de timp.

Dezactivați aplicația (resetare din fabrică)

În unele cazuri, aplicația nu vă va permite să ștergeți memoria cache sau istoricul. Există o modalitate de a evita acest lucru, dar este necesar să efectuați o resetare din fabrică a aplicației.

Pentru a face acest lucru, ar trebui:

  1. Urmați primii patru pași ai secțiunii de mai sus, până când accesați ecranul cu informații despre aplicație „Fotografii”.
  2. Atingeți butonul „Dezactivați” din partea de sus a ecranului. Va apărea o casetă de dialog care vă va solicita să luați decizia.
  3. Alegeți „Dezactivați aplicația”.
    După ce efectuați această comandă, aplicația va uita toate datele și interacțiunile pe care le-ați avut cu ea. Acest lucru vă va elimina complet istoricul căutărilor.
  4. Apăsați butonul „Activați”. Ar trebui să fie în același loc în care a fost anterior „Dezactivare”. Dacă nu faceți acest lucru, aplicația va rămâne dezactivată și nu o veți putea folosi.

După ce faceți acest lucru, va trebui să vă conectați din nou la contul dvs. Toate activitățile ulterioare vor rămâne din nou în stocarea aplicației până când decideți să eliminați din nou istoricul.

Păstrează-ți istoria

Ștergerea activității dvs. pe Google ar trebui să fie întotdeauna o ultimă soluție. Dacă utilizați un cont partajat, este întotdeauna bine să eliminați toate urmele care ar putea interfera cu confidențialitatea dvs., care includ de obicei căutarea pe Google, videoclipurile și fotografiile pe Google.

Cu toate acestea, dacă utilizați un cont privat, ar fi mai bine să îl păstrați protejat și securizat, în loc să vă ștergeți jurnalul de activitate și să riscați pierderea datelor în acest proces.

Ce metodă preferați pentru a vă șterge activitatea Google Foto? De ce? Împărtășiți-vă experiențele în secțiunea de comentarii de mai jos.

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Scrieți-vă propriul joc Raspberry Pi
Scrieți-vă propriul joc Raspberry Pi
Raspberry Pi este o senzație de calcul, dar a fost inițial conceput cu o intenție cheie: să inspire o nouă generație să privească dincolo de console de jocuri, smartphone-uri și tablete și să adopte calea codului. Dacă sunteți în căutarea
Cum să utilizați Bing AI pe Mac
Cum să utilizați Bing AI pe Mac
Pentru a utiliza Bing Chat pe un Mac, deschideți un browser web și vizitați site-ul web Bing. Conectați-vă la contul Microsoft și apoi selectați pictograma Bing Chat. De acolo, urmați instrucțiunile și sfaturile de pe această pagină pentru utilizarea asistentului Microsoft Bing AI pe Mac.
Cum să obțineți componente în Rimworld
Cum să obțineți componente în Rimworld
Componentele sunt elementele de bază ale practic orice folosiți în Rimworld. Dacă joci un joc fără Componente, nu vei ajunge prea departe. Aveți nevoie de aceste articole pentru a construi nave, arme de foc, dispozitive electrice și altele. Dar cum anume
Cum să adăugați un ton de apel pe iPhone 6S
Cum să adăugați un ton de apel pe iPhone 6S
Când vine vorba de personalizarea iPhone-ului, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face este să personalizați tonul de apel. În timp ce personalizarea pe iPhone lipsește în multe domenii diferite, cel puțin suntem capabili să ne schimbăm
Activați Citirea cu voce tare pentru fișiere PDF în Microsoft Edge Chromium
Activați Citirea cu voce tare pentru fișiere PDF în Microsoft Edge Chromium
Cum se activează citirea cu voce tare pentru fișiere PDF în Microsoft Edge Chromium Microsoft Edge Chromium a primit o îmbunătățire a funcției de citire cu voce încorporată. Acum poate fi activat pentru fișierele PDF pe care le-ați citit în browser.Publicitate Această caracteristică nu este nouă pentru aplicația Edge. Omologul său EdgeHTML moștenit îl avea deja disponibil
Google Earth vs Google Earth Pro
Google Earth vs Google Earth Pro
Cel mai probabil ați auzit despre Google Earth. Dar ați auzit vreodată de fratele său mai mic, Google Earth Pro? Acest articol va analiza în profunzime ambele versiuni ale acestui software popular și va explica tot ce aveți nevoie
Ce este nou în Firefox 54
Ce este nou în Firefox 54
O nouă versiune a popularului browser Mozilla Firefox este disponibilă. Versiunea 54 are capturi de ecran, marcaje mobile, o interfață de utilizator rafinată pentru descărcări și procese de conținut multiproces. Reclamă Începând cu versiunea 54, funcția de conținut multiproces (e10s) este activată în mod implicit. Acest lucru îmbunătățește fiabilitatea Firefox, deoarece dacă o filă se blochează, cealaltă o va face