Principal Smartphone-Uri Cum să știți dacă cineva v-a blocat pe GroupMe

Cum să știți dacă cineva v-a blocat pe GroupMe



Ce se întâmplă când cineva te blochează pe GroupMe? Puteți chiar să spuneți dacă ați fost blocat? Și puteți face ceva în acest sens?

Cum să știți dacă cineva v-a blocat pe GroupMe

În lumea turbulentă a rețelelor de socializare și a aplicațiilor de mesagerie, acestea sunt tipurile de întrebări care necesită răspuns. În acest articol, vă vom explica tot ce trebuie să știți despre blocarea membrilor pe GroupMe.

Puteți spune dacă sunteți blocat?

Chat-urile GroupMe au adesea zeci de membri. Din păcate, nu toată lumea este întotdeauna mulțumită de imaginile sau videoclipurile pe care le distribuiți. Acest lucru poate duce în cele din urmă la blocarea de către un membru (sau membri).

Dacă vă veți găsi vreodată într-o astfel de situație, s-ar putea să fiți pe moarte pentru a afla cine a făcut asta. Din păcate, nu vei putea. GroupMe nu vă permite să vedeți dacă un membru v-a blocat sau nu. La fel ca mulți alți mesageri instant, aplicația nu notifică membrii grupului când au fost blocați. Este împotriva politicii GroupMe.

GroupMe Cum să vă spun dacă cineva v-a blocat

Ce se întâmplă când cineva te blochează?

Dacă un membru al grupului vă blochează din orice motiv, nu vor exista modificări la nivelul chat-ului. Nu veți ști că ați fost blocat și nici cine v-a blocat. Veți putea vedea în continuare mesajele lor și invers. Pentru a scăpa de tine și de mesajele tale, aceștia vor trebui fie să te elimine din grup, fie să ceară administratorului să facă acest lucru.

cum îmi anulez contul de potrivire

Ceea ce nu veți putea face este să le trimiteți mesaje directe. Dacă ați încercat să trimiteți un mesaj, acesta va dispărea. Nu veți ști dacă a fost livrat sau nu.

Puteți bloca alți membri?

Blocarea este o caracteristică individuală și fiecare membru al grupului o poate folosi ori de câte ori este necesar. Nu trebuie să fii administrator de grup pentru a bloca pe cineva. Trebuie doar să urmați câțiva pași simpli:

  1. Sub meniul principal, faceți clic pe Contacte.
  2. Alegeți contactele pe care nu le doriți, apoi dați clic pe Blocați
  3. Când apare fereastra de confirmare, atingeți Da sau Blocați.

La un moment dat, s-ar putea să vă răzgândiți și să decideți să nu doriți acea persoană pe lista dvs. blocată. Pentru a debloca un contact, procedați după cum urmează:

adăugați muzică la iPod nano fără iTunes
  1. Deschideți lista de contacte.
  2. Găsiți membrii blocați în partea de jos a listei.
  3. Alegeți Deblocați și confirmați.

Notă: Utilizatorii Windows Phone 8 nu pot bloca membrii, deoarece funcția nu este disponibilă pentru platforma respectivă.

De ce văd în continuare contacte blocate în chat?

Blocarea unui membru al grupului nu înseamnă că nu îi veți vedea mesajele în chatul de grup. Nici ei nu vor dispărea din grup. Blocarea împiedică un contact să vă trimită mesaje directe. Prin urmare, veți vedea tot ceea ce partajează în grup. Din fericire, nu vei fi deranjat de DM-urile nedorite.

dacă cineva te-a blocat pe GroupMe

Pot elimina persoanele de contact din grup?

Dacă găsești pe cineva enervant sau observi că agresează alți membri, ai opțiunea de a-l elimina din grup. Dar rețineți că numai administratorii și proprietarii de grupuri pot șterge contactele din chat.

Dacă nu sunteți administrator, îi puteți cere în mod politicos să elimine membrul în cauză. Nimeni nu vrea să se simtă intimidat de conținut sau de comportamentul unui membru. Dacă ați creat grupul, vă recomandăm să eliminați pe oricine a deranjat alte persoane din chat.

Eliminarea unui contact este destul de simplă și necesită doar câteva clicuri:

  1. Deschideți chatul și atingeți avatarul grupului.
  2. Alegeți membri.
  3. Găsiți persoana pe care doriți să o eliminați, apoi atingeți Eliminare din (numele grupului).

Procedura pentru îndepărtarea mai multor membri este destul de similară.

  1. Căutați pictograma cu trei puncte în chat și faceți clic pe ea.
  2. Faceți clic pe Eliminați membrii și alegeți persoanele pe care nu le mai doriți în grup.
  3. Faceți clic pe Eliminare.

Contactele eliminate nu vor putea să se alăture din nou grupului decât dacă primesc o invitație de la alți membri.

Vor afla membrii că au fost eliminați?

Contactele pe care le-ați șters din chat nu vor fi notificate direct că au fost eliminate. Dar chat-ul va dispărea din lista lor după ce le ștergeți din grup. Aceasta înseamnă că nu vor vedea nicio activitate de chat. De asemenea, nu vor putea să trimită DM către alți membri, deoarece nu mai fac parte din grup.

cum se utilizează toate nucleele Windows 10

Și tu?

Uneori, membrii grupului ignoră sentimentele altor persoane. Aceștia partajează în mod constant conținut neadecvat sau fac comentarii neadecvate. Acest lucru ar putea duce la blocarea sau chiar eliminarea acestora dintr-un grup GroupMe. Cu toate acestea, dacă devin mai atenți, se pot re-adera la un moment dat.

Ați avut vreodată experiențe proaste cu alți membri ai grupului? Ai blocat sau eliminat vreodată pe cineva dintr-un grup? Poate că ai fost blocat singur. Împărtășiți-vă experiențele cu restul comunității în secțiunea de comentarii de mai jos.

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Scrieți-vă propriul joc Raspberry Pi
Scrieți-vă propriul joc Raspberry Pi
Raspberry Pi este o senzație de calcul, dar a fost inițial conceput cu o intenție cheie: să inspire o nouă generație să privească dincolo de console de jocuri, smartphone-uri și tablete și să adopte calea codului. Dacă sunteți în căutarea
Cum să utilizați Bing AI pe Mac
Cum să utilizați Bing AI pe Mac
Pentru a utiliza Bing Chat pe un Mac, deschideți un browser web și vizitați site-ul web Bing. Conectați-vă la contul Microsoft și apoi selectați pictograma Bing Chat. De acolo, urmați instrucțiunile și sfaturile de pe această pagină pentru utilizarea asistentului Microsoft Bing AI pe Mac.
Cum să obțineți componente în Rimworld
Cum să obțineți componente în Rimworld
Componentele sunt elementele de bază ale practic orice folosiți în Rimworld. Dacă joci un joc fără Componente, nu vei ajunge prea departe. Aveți nevoie de aceste articole pentru a construi nave, arme de foc, dispozitive electrice și altele. Dar cum anume
Cum să adăugați un ton de apel pe iPhone 6S
Cum să adăugați un ton de apel pe iPhone 6S
Când vine vorba de personalizarea iPhone-ului, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face este să personalizați tonul de apel. În timp ce personalizarea pe iPhone lipsește în multe domenii diferite, cel puțin suntem capabili să ne schimbăm
Activați Citirea cu voce tare pentru fișiere PDF în Microsoft Edge Chromium
Activați Citirea cu voce tare pentru fișiere PDF în Microsoft Edge Chromium
Cum se activează citirea cu voce tare pentru fișiere PDF în Microsoft Edge Chromium Microsoft Edge Chromium a primit o îmbunătățire a funcției de citire cu voce încorporată. Acum poate fi activat pentru fișierele PDF pe care le-ați citit în browser.Publicitate Această caracteristică nu este nouă pentru aplicația Edge. Omologul său EdgeHTML moștenit îl avea deja disponibil
Google Earth vs Google Earth Pro
Google Earth vs Google Earth Pro
Cel mai probabil ați auzit despre Google Earth. Dar ați auzit vreodată de fratele său mai mic, Google Earth Pro? Acest articol va analiza în profunzime ambele versiuni ale acestui software popular și va explica tot ce aveți nevoie
Ce este nou în Firefox 54
Ce este nou în Firefox 54
O nouă versiune a popularului browser Mozilla Firefox este disponibilă. Versiunea 54 are capturi de ecran, marcaje mobile, o interfață de utilizator rafinată pentru descărcări și procese de conținut multiproces. Reclamă Începând cu versiunea 54, funcția de conținut multiproces (e10s) este activată în mod implicit. Acest lucru îmbunătățește fiabilitatea Firefox, deoarece dacă o filă se blochează, cealaltă o va face