Principal Stare De Nervozitate Cum să ștergeți definitiv un cont X (fostul Twitter).

Cum să ștergeți definitiv un cont X (fostul Twitter).



Ce să știi

  • Mai întâi trebuie să dezactivați contul timp de 30 de zile. Va dispărea de pe site după aceea.
  • Pentru a dezactiva: Accesați Mai mult > Setări și confidențialitate > Contul tău > Dezactivați-vă contul > Dezactivați.
  • În timpul așteptării de 30 de zile, îți poți ascunde postările devenind private.

Acest articol explică cum să vă eliminați definitiv contul X (fostul Twitter) de pe platformă folosind procesul de dezactivare. De asemenea, explică cum să-ți ascunzi postările în timpul dezactivării.

Cele mai bune 9 alternative X (fost Twitter) în 2024

Cum să dezactivați și să ștergeți un cont X

Singura modalitate de a șterge un cont X este să-l lăsați dezactivat timp de 30 de zile. În acel moment, platforma va elimina complet contul din sistemul său. Odată eliminate, toate postările tale vor părăsi serverele definitiv. Vă puteți ascunde feedul înainte de a parcurge pașii de dezactivare a contului.

Începeți procesul de ștergere a contului dvs. conectându-vă, apoi urmați acești pași:

aplicația nu a putut porni corect (0xc00007b)
  1. Selectați Mai mult în lista din partea stângă a profilului dvs.

    Mai multe în meniul Twitter
  2. În meniul care apare, selectați Setări și confidențialitate .

    Setări și confidențialitate în Twitter
  3. Mergi la Contul tău ( Cont , în aplicația mobilă) > Dezactivați contul tău .

    Your account>Dezactivează-ți contul în Twitter
  4. Pentru a continua, selectați Dezactivați .

    Accountimg src=
  5. Confirmați parola și selectați Dezactivați .

    Dezactivați linkul în Twitter

Acum, nu intrați în cont timp de 30 de zile . În acel moment, platforma vă va șterge definitiv contul. Alte persoane vor putea folosi mâna dvs., dar orice ați distribuit anterior nu va fi afișat în niciun cont nou.

Dacă introduceți contul înainte de încheierea perioadei de 30 de zile, reactivați automat contul și va trebui să începeți totul din nou cu procesul de dezactivare.

Securitate rapidă: ascundeți-vă feedul devenind privat

Pentru a vă elimina postările din privirile indiscrete fără a dezactiva deloc contul, vă puteți face contul privat. Cu toate acestea, puteți dezactiva contul în orice moment după ce vă ascundeți feedul.

Desigur, orice surprins printr-o captură de ecran și postat online va exista în continuare. X nu are control asupra a ceea ce oamenii postează pe alte site-uri web.

Când îți faci contul privat, singurele persoane care îți pot citi postările sunt urmăritorii tăi. Nimeni altcineva nu poate accesa informațiile tale, chiar dacă folosește Google sau o altă terță parte motor de căutare . Făcând acest pas este cel mai rapid mod de a vă elimina profilul din ochii publicului.

  1. Selectați Mai mult în meniu.

    Caseta de confirmare a parolei și butonul Dezactivare de pe Facebook
  2. Selectați Setări și confidențialitate .

    Mai multe în meniul Twitter
  3. Selectați Contul tău .

    league of legends mai multe pagini rune
    Setări și confidențialitate în Twitter
  4. Selectați Informatii despre cont și introduceți parola dvs.

    Contul dvs. în setările Twitter
  5. Selectați Tweeturi protejate .

    Informații despre cont în setările Twitter
  6. Bifați caseta de lângă Protejează-mi Tweeturile să devină privat.

    Tweeturi protejate în setările Twitter

În aplicația mobilă, accesați Meniul > Setări și confidențialitate > Confidențialitate și siguranță > porniți Protejați-vă Tweeturile .

Protejați-vă opțiunea de tweet-uri în Twitter

Pentru a împiedica o anumită persoană să vă vadă profilul, o puteți bloca . Cu toate acestea, ei vor putea în continuare să vă vadă postările dacă se deconectează de pe platformă.

Dezactivare vs. Ștergere

Este important să se facă distincția între un cont dezactivat și un cont șters. În multe privințe, sunt aceleași: toate referințele la cont vor pleca în primele zile de la dezactivare. Alți utilizatori nu vor putea să urmărească contul sau să caute contul, inclusiv căutările de postări istorice făcute de cont.

Dvs. (și oricine altcineva) veți avea, de asemenea, restricții de a utiliza numele de utilizator al contului dezactivat sau de a vă înscrie pentru un cont nou folosind adresa de e-mail a contului dezactivat.

Un cont dezactivat poate fi reactivat, ceea ce va aduce înapoi tot conținutul său, dar numai în 30 de zile.

meniul meu de pornire nu va deschide Windows 10

Singura modalitate de a șterge un cont este să-l lăsați dezactivat timp de 30 de zile. Odată șters contul, tot conținutul părăsește serverele definitiv. Oricine poate folosi numele de utilizator pentru cont, iar tu poți folosi aceeași adresă de e-mail pentru a te înscrie pentru una nouă.

Cum să vă reactivați contul

Dacă vă conectați la cont în decurs de 30 de zile, totul va arăta normal, ca și cum nu ați plecat niciodată. Veți primi apoi un e-mail care vă anunță că contul dvs. este activ din nou.

Rețineți că nu veți primi o solicitare care vă va întreba dacă doriți ca contul dvs. să fie reactivat. Se întâmplă fără probleme atunci când vă conectați din nou, așa că, dacă doriți ca contul dvs. să fie șters definitiv, va trebui să stați departe cel puțin 30 de zile.

Este important să știți că nu există nicio modalitate de a suspenda sau îngheța un cont definitiv. După 30 de zile, contul tău va dispărea definitiv. Cu toate acestea, îl puteți recrea cu același nume de utilizator și adresă de e-mail după 30 de zile. Pur și simplu va lipsi toate actualizările de stare și oricine dorește să urmărească contul trebuie să îl urmărească din nou.

Cum să ștergeți unul sau toate tweet-urile dvs

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Scrieți-vă propriul joc Raspberry Pi
Scrieți-vă propriul joc Raspberry Pi
Raspberry Pi este o senzație de calcul, dar a fost inițial conceput cu o intenție cheie: să inspire o nouă generație să privească dincolo de console de jocuri, smartphone-uri și tablete și să adopte calea codului. Dacă sunteți în căutarea
Cum să utilizați Bing AI pe Mac
Cum să utilizați Bing AI pe Mac
Pentru a utiliza Bing Chat pe un Mac, deschideți un browser web și vizitați site-ul web Bing. Conectați-vă la contul Microsoft și apoi selectați pictograma Bing Chat. De acolo, urmați instrucțiunile și sfaturile de pe această pagină pentru utilizarea asistentului Microsoft Bing AI pe Mac.
Cum să obțineți componente în Rimworld
Cum să obțineți componente în Rimworld
Componentele sunt elementele de bază ale practic orice folosiți în Rimworld. Dacă joci un joc fără Componente, nu vei ajunge prea departe. Aveți nevoie de aceste articole pentru a construi nave, arme de foc, dispozitive electrice și altele. Dar cum anume
Cum să adăugați un ton de apel pe iPhone 6S
Cum să adăugați un ton de apel pe iPhone 6S
Când vine vorba de personalizarea iPhone-ului, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face este să personalizați tonul de apel. În timp ce personalizarea pe iPhone lipsește în multe domenii diferite, cel puțin suntem capabili să ne schimbăm
Activați Citirea cu voce tare pentru fișiere PDF în Microsoft Edge Chromium
Activați Citirea cu voce tare pentru fișiere PDF în Microsoft Edge Chromium
Cum se activează citirea cu voce tare pentru fișiere PDF în Microsoft Edge Chromium Microsoft Edge Chromium a primit o îmbunătățire a funcției de citire cu voce încorporată. Acum poate fi activat pentru fișierele PDF pe care le-ați citit în browser.Publicitate Această caracteristică nu este nouă pentru aplicația Edge. Omologul său EdgeHTML moștenit îl avea deja disponibil
Google Earth vs Google Earth Pro
Google Earth vs Google Earth Pro
Cel mai probabil ați auzit despre Google Earth. Dar ați auzit vreodată de fratele său mai mic, Google Earth Pro? Acest articol va analiza în profunzime ambele versiuni ale acestui software popular și va explica tot ce aveți nevoie
Ce este nou în Firefox 54
Ce este nou în Firefox 54
O nouă versiune a popularului browser Mozilla Firefox este disponibilă. Versiunea 54 are capturi de ecran, marcaje mobile, o interfață de utilizator rafinată pentru descărcări și procese de conținut multiproces. Reclamă Începând cu versiunea 54, funcția de conținut multiproces (e10s) este activată în mod implicit. Acest lucru îmbunătățește fiabilitatea Firefox, deoarece dacă o filă se blochează, cealaltă o va face